[1]Brīvdienu rītos pierasts cept pankūkas. Varbūt ne gluži šādas, bet noteikti tikpat garšīgas.
Sastāvdaļas
1 ola
100 g vājpiena kefīrs
40 gr milti (es izmantoju kukurūzas, bet var jebkurus citus miltus)
30 g liess siers 10% -18%
80 g garneles
80 g tomāti
Baziliks, sāls, garšvielas
Pagatavošana
1. Sakuļ olu ar kefīru, sāli, pievieno miltus.
2. Lej mīklu uz pannas un cep pankūku. Apcep pankūku no vienas puses apgriež uz otru pusi.
3. Nedaudz pacep, liek uz pankūkas vienas puses sagrieztus tomātus, garneles, pārkaisa ar sieru un sasmalcinātu baziliku, pārloka pankūku uz pusēm, piespiež.
Uzliek pannai vāku un noņem no plīts, ļaujot sieram izkust.
Uzturvērtība visai porcijai (385 g) OB = 41 g, OH = 39 g, T = 11,3 g, Kcal = 422