Pīrāgs ar lasi
Sen nebija nekas ar zivtiņu bijis. Šoreiz jūsu uzmanībai īpaši gards, sulīgs un veselīgs pīrāgs ar lasi.
Sastāvdaļas
150 gr vājpiena biezpiens
100 gr samaltas piecgraudu pārslas (var izmantot parastās)
1 ola
50 gr krējums 12 %
Sāls
1 tējkarote cepamais pulveris
Pildījumam
1 paprika (236gr)
45 gr puravs
1 neliels tomāts (104 gr)
50 gr zaļumi (loki, dilles)
100 gr m/s lasis
Pārliešanai
2 olas
100 gr piens
25 gr 12% krējums (var iztikt)
50 gr siers Spēkavīrs vai 10%
Sāls, garšvielas
Pagatavošana
Biezpienam pievieno olu baltumu, samaltas pārslas, sāli un samīca mīklu. Liek formā un veido pīrāga formu ar sānu maliņām. Liek cepeškrāsnī uz 10 minūtem 180 grādos.
Gatavo pildījumu: sagriež dārzeņus, lasi un visu ber pīrāga apakšā. 2 olām pievieno pienu un sakuļ. Masu pārlej dārzeņiem un lasim. Liek cepeškrāsnī un cep ~40-45 minūtes 180 grādos.
Visas porcijas ( 799 gr) uzturvērtība : OB = 61 gr, OH = 28 gr, T = 39,2 gr, Kcal = 703
Uzturvērtība 100 gr
OB = 7,6 gr
OH = 3,5 gr
T = 4,9gr
Kcal = 88
Atbildēt