Auzu pārslu pankūka ar siera-biezpiena pildījumu
Brīvdienu rīts, kad gribas, ko īpašu.
Sastāvdaļas
1 ola
40 gr pilngraudu auzu pārslas
~70 gr piens( vai kefīrs)
Nedaudz sāls
Pildījumam
30 gr siers Spēkavīrs (vai cits liess siers)
40 gr vājpiena biezpiens
Dilles
Nedaudz sāls
Pagatavošana (1 porcijai)
Olai pievieno auzu pārslas, pienu, sāli un visu sablendē. Noliek nedaudz malā, lai auzu pārslas nedaudz uzbriest. Mīklu lej uz pannas un cep pankūku. Apcep un appgriež uz otru pusi.Uz vienas puses liek biezpiena-siera pildījumu, pārloka pankūku uz pusēm un piespiež. Apcep to no vienas puses, tad apgriež un apcep no otras puses. Labu apetīti!
Visas porcijas uzturvērtība
OB = 32,4 gr
OH = 25,3 gr
T = 13,7 gr
Kcal = 374 kcal.
Vakardien no rīta cepu un ieliku tikai sieru. Lieliski!!!
Šī ir vienkārši dievīga,paldies par ideju,manas mīļākās brokastis,nu jau 2nedēļu garumā-neapnīk ???.
Lūdzu, lūdzu, ceru, ka vēl kāda laba ideja man radīsies