No iepriekš gatavotajām kotletēm palika gan ķirbis, gan spināti. Ko ar to visu daram? Gatavojam zupiņu. Tapa karsta, sildoša zupa. Vakaros pēc garas darba dienas tā sasildīs mani, piepildīs punci un noteikti neapdraudēs manu figūru.
Sastāvdaļas
140 gr spināti
400 gr ķirbis
1 sīpols
Ķiploki
100 gr svaigais siers Philadelphia (vai 7,5% Dzintars light)
30 gr basmati rīsi (vai jebkuri citi)
1 litrs ūdens
150 gr vistas fileja ( jau gatavā veidā)
Sāls, kajennas čpipari, garšvielas
Pagatavošana
Liek katlā ar ūdeni spinātus, ķirbi, sīpolu, ķiplokus un vāra gatavus. Sablendē un pievieno svaigo sieru, garšvielas. Maisot sieru izkausē. Pievieno gabaliņos sagrieztu fileju. Nedaudz pavāra un ņem nost.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 3,3 gr
Oh = 2.6 gr
T = 1 gr
Kcal = 30