Ejot ciemos man palūdza atnest “ciemakukuli”, iepriekš gatavoto lavaša – apelsīnu krēma tortīti. Šoreiz izdomāju to kaut kādi  “uzlabot”, pieliku nedaudz fantāzijas un tapa….Ideāla kūciņa!
Sastāvdaļas
Apelsīnu krēmam
400 gr piens
400 gr svaigu apelsīnu sula (no 4 nelieliem apelsīniem)
2 ēd.k laima sula
2 olas dzeltenums
60 gr kukurūzas ciete
Saldinātājs, vaniļa (nedaudz kurkuma krāsai)
2 Mini lavaša iepakojum 3 gab vēl. ( 12 x 20 gr)
Aveņu krēmam
400 gr  paciņa saldētas avenes (300 gr krēmam + 100 gr skaistākās gr dekorēšanai)
150 gr ūdens
Saldinātājs pēc izvēles
30 gr kukurūzas ciete
Pagatavošana
Gatavo krēmus:  sajauc visas sastāvdaļas apelsīnu krēmam, saputo ar putojamo slotiņu un liek katliņā karsēt, līdz krēms sabiezē. Masu visu laiku kuļ nepārtraukti (lai neveidojas kunkuļi), līdz tā sabiezē.
Gatavo aveņu krēmu: savāra avenes ar ūdeni, pievieno saldinātāju, ūdenī izmaisītu cieti un karsē, līdz masa sabiezē. Krēmu atdzesē un smērē starp lavašiem. Dekorē pēc sirds patikas un liek ledusskapī “savilkties” garšām.
Uzturvērtība 100 gr
OB =  3,5 gr
OH = 20,3 gr
T = 1,4 gr
Kcal= 110