Pikanta un sātīga gaļas rulete.
Sastāvdaļas

300 gr tītara fileja (vai vistas)
150 gr šampinjoni
20 gr spināti,  30 gr dilles
3 daiviņas ķiploks, pipari
Garšvielas pēc izvēles
100 gr paprika
240 gr siers 10% RIMI (vai siers ”Spēkavīrs”)
2 x 120 gr lavaši pilngraudu vai Classic (kvadrāta formas)
1 ola
Sezama-linsēklu maisījums pārkaisīšanai (var iztikt)
Pagatavošana
Tītara fileju samaļ un pannā zem vāka izsautē gatavu, pievienojot nepieciešamās garšvielas. Atdzesē. Sagriež smalki papriku, zaļumus, sarīvē sieru. Olai atdala dzeltenumu.Dzeltenumu atstāj lavaša pārsmērēšanai, olu baltumu pievieno pie gaļas masas.  Sarīvēto sieru sadala: ~ 100 gr pievieno maltajai gaļai un zaļumiem. ~ 140 gr atstāj un pārkaisa pirmo lavašu. Uz pirmā lavaša klāj otru lavašu un to pārkaisa ar maltās gaļas-zaļumu-paprikas-siera masu. Abus lavašus kopā sarullē, pārsmērē ar olas dzeltenumu, pārkaisa ar sezama sēkliņām un liek cepeškrāsnī ~ 180 grādos , uz apmēram 15 minūtēm. Uzturvērtība visai ruletei (es gan  sadalīju 4 mazākās)  ir 1767 kcal.
Uzturvērtība 100 gr
OB= 18,1 gr
OH = 13 gr
T = 4 gr
Kcal = 160