Jau pavisam drīz Lieldienas. Būs daudz brīvdienas, jāklāj svētku galds. Manuprāt, šī ir viena laba ideja, ko varam likt blakus krāsainajām oliņām.
Sastāvdaļas
250 gr olu baltums
39 gr spināti
30 gr auzu klijas
110  gr mazsālīta forele
300 gr biezpiena krēms Alma (jaunums RIMI)
30 gr zaļumi
Pagatavošana
Olu baltumu sablendē ar spinātiem. Pievieno klijas. Sajaukto masu lej uz paplāts un cep “biskvītu” ~175 grādos. Biskvītu izņem un vēl siltu sarullē. Noliek, lai atdziest.
Pa to laiku gatavo pildījumu:
Smalki sagriež foreli, zaļumus un sajauc ar biezpiena krēmu. Kad rulete atdzisusi, to pārsmērē ar biezpienas-foreles-zaļumu krēmu un sarullē. Labu apetīti!
Uzturvērtība 100 gr
OB = 11,1 gr
OH = 4,8 gr
T = 26 gr
Kcal = 88,2