Līdakas kotletes ar sieru un jaunajiem kāpostiem
Vakardien man viena ļoti jauka meitene uzdāvināja līdaku. Ilgi domāju, ko ar to darīt… Tapa kotletes. Mmm gardas gan! Paldies, Lauriņ!
Sastāvdaļas (sanāca 6 gab.)
1 līdaka (samaltas svars bija 495 gr)
1 ola
1 sīpols
Ķiplociņš
50 gr 10% siers
60 gr 7,5% Grieķu jogurts (RIMI)
80 gr svaigs jaunais kāposts
Dills, pētersīļi
Sāls, pipari, garšvielas
Pagatavošana
Divas reizes izmaļ līdaku. Sarīvē sieru, jauno kāpostu. Sasmalcina zaļumus. Sajauc visas sastāvdaļas, pievieno garšvielas, veido kotletes, liek uz cepamās plāts un cep ~180 grādos gatavas.
Uzturvērtība visai porcijai ( 856 gr) OB = 123,3 gr, OH = 15 gr, T = 20 gr, Kcal = 745
Uzturvērtība 100 gr
OB = 14,4 gr
OH = 1,7 gr
T = 2,3 gr
Kcal = 87
šodien arī šīs tika ceptas.:) Un atkal pamainīju :)) līdakas vietā lasis. OMG ku labas!!!!
Ar lasi noteikti vēl labāk sanāca! Man prieks, ka Jums patika recepte!