Gatavošanās sezona iet uz beigām, ēdienkarte kļūs nedaudz pieticīgāka. Vairāk olbaltumvielas, mazāk ogļhidrāti, bet tas nenozīmē, ka ēdu bezgaršīgāk.
Sastāvdaļas (20 cm formai)
375 g vājpiena biezpiens
2 olas
65 g kefīrs
50 g dabīgais jogurts
40 g kukurūzas ciete
25 g kukurūzas (vai rīsu) milti
1 tējk.cep.pulveris, vaniļa, saldinātājs pēc vajadzības
100 g mellenes
Pagatavošana 
1. Olām pievieno biezpienu, kefīru, jogurtu, saldinātāju, kukurūzas cieti, miltus un sablendē viendabīgā masā. Iemaisa ogas mīklā, vai saber pa virsu.
2. Liek cepeškrāsnī 180 grādos un cep gatavu ~30 minutes.
Uzturvērtība visai porcijai (768 g brutto ) OB = 90,7 g, Oh = 88,4 g, T = 16,4 g, Kcal = 916
Uzturvērtība 100 g
OB = 14,3 g
OH = 14 g
T = 2,6 g
Kcal = 145