Sātīgi un gardi. Man pietika pat veseliem 4 brokastu rītiem. Pa virsu vēl uzliekot tomātiņu ar sīpoliņu – izcili! 
Sastāvdaļas

1 ola
150 gr olu baltums
150 gr vājpiena biezpiens
100 gr 10% siers
50 gr zaļie lociņi, dilles, baziliks
30-40 gr milti (es liku 30 gr rīsu miltus)
Sāls, ķiploks
1/2 tējk. Soda
Pagatavošana
Olu sakuļ ar olu baltumu un biezpienu. Iemaisa sagrieztus lociņus, sarīvētu sieru, miltus, cepamo pulveri. Pievieno sāli, ķiplokus. Masu liek formā un cep 180 grādos gatavu. Var to cept arī uz ļoooti lēnas/mazas uguns pannā zem vāka. ~12-15 minūtes no vienas puses un apgriežot burtiski 5 minūtes no otras: vienkārši izslēdzot plīti un atstājot zem pannas vāka “nogatavoties”.
Uzturvērtība visai porcijai (552 gr) 668 kcal. Tātad, to varam to dalīt 2 ēdienreizēm, teiksim paņemt līdzi launagam vai otrajām brokastīm: vienā porcijā būs 335 kcal.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 17,8 gr
OH = 5,8 gr
T = 3,2 gr
Kcal = 125