Manas svētku pusdienas: grilēts vistas filejas burgers ar dārzeņu salātiem. Desertā, protams, pašas gatavotā tortīte. Jā, starp citu-šis ir vēl viens superīgs veids kā gardi pagatavot vistas fileju, lai tā nav sausa.
Sastāvdaļas burgeriem
Vistas fileja
Sīpols
Ķiploks
Adžika, sinepes, sāls, garšvielas
Pagatavošana
Samaļ vistas fileju pievieno izspiestu ķiploku, smalki sagrieztu sīpolu, sāli, garšvielas. Uzkarsē pannu (no 9 iedaļām uz 8), uzsmidzina eļļu, veido ar rokām “kotletes” un liek tās uz sakarsētās pannas. Apcep no katras puses ~5 minūtes. Pasniedzu ar gardiem dārzeņu salātiem.
Sastāvdaļas salātiem
Kāposts
Svaiga biete
Ābols
Burkāns
Ķiploks
Zaļie lociņi
Mērce salātiem: eļļa, etiķis, sojas mērce, medus, citronpipari, sāls.