Ātrā pica ar lavašu? Kāpēc gan ne?
Sastāvdaļas
Pamatnei
1/2 no klasiskā lavaša  (60 gr)
40 gr 10% siers
Virsmai
50gr dabīgais jogurts
30 gr adžika
180 gr tomāts
50 gr 10% siers
50 gr vājpiena biezpiens
40 gr zaļie lociņi
80 gr olu baltums
Garšvielas
Pagatavošana
1. Pārgriež pusi no lavaša uz pusēm.
2. Sarīvē 40 gr sieru 10% un uzkaisa uz pusītes lavaša.
3. Pārliek pāri otru pusi lavaša, piespiež un apsmērē ar jogurta un adžikas maisījumu.
4. Pārliek pa virsu sagrieztas tomātu škēlītes.
5. Sajauc 50 gr 10% sieru, 50 gr biezpienu, lociņus un 80 gr olu baltumu.
6. Sajaukto masu liek uz tomātu šķēlītēm uz pārsmērētā lavaša un liek cepeškrāsnī uz minūtēm 20 ~180 grādos. Vai arī dziļākā pannā zem vāka – ļooti zemā temparatūrā.
Uzturvērtība visai porcijai (580 gr) ir 574 kcal
Uzturvērtība 100 gr
OB = 11,2 gr
OH = 9 gr
T = 1,8 gr
Kcal = 98,8