Hačapuri
Jau atkal viens lielisks, ātrais “hačapuri” variants. Ātri, vienkārši un bezgala garšigi!
Sastāvdaļas
2 olas (vai ņem 3 mazas olas, bez olu baltuma)
100 g olu baltums
170 g vājpiena biezpiens (viena paciņa)
90 g 10% siers (vai cits liess siers)
40 gr rīsu milti
40 gr zaļie lociņi , dilles
Sāls, garšvielas
Pagatavošana
1. Olas sakuļ ar olu baltumu, pievieno biezpienu, sarīvētu sieru, lociņus.
2. Pievieno miltus, sajauc masu liek uz pannas un cep uz ļoooti mazas uguns pannā zem vāka (~10 min) no vienas puses un ~5 min no otras puses.
Uzturvērtība visai porcijai ( 550 g) OB = 94,4 g, OH = 42,7 g, T = 29,9 g, Kcal =738 kcal
Uzturvērtība 1/2 porcijai (275 g) OB = 47,2 g, OH = 21,35 g, T = 14,95 g, Kcal = 369
Uzturvērtība 100 g
OB = 17,2 gr
OH = 7,8 gr
T = 5,4
Kcal = 134,2
Labvakar, Ineta, tikko pagatavoju hačapuri. Ļoti gards! Paldies!
Paldies par komentāru! Priecājos, ka arī Jums patika!
Beidzot tapa arī mans hačapuri, ļoti garšīgs Paldies par ideju!
Lieliski, ka arī Jums garšoja! Idejas daudz- jāspēj tik realizēt!