Pikantie kāpostu-korejiešu burkānu salāti ar bietēm ( 2 variācijās)
Nu, ko svētki garām, gaļas esam saēdušies, tādēļ var ļaut kunģim nedaudz atpūsties no tās pārstrādes. Vietu dodot dārzeņiem. Ja esiet asu, pikantāku ēdienu cienītāji, tad šie salāti būs pašā laikā. Gatavoju tos sev jau 3 reizi, un nolēmu padalīties ar šo vienkāršo, bet bezgala gardo salātu recepti.
Sastāvdaļas
200 gr jaunais kāposts
1 burkāns (134 gr)
1 paprika (160 gr)
1 biete (svaiga 150 gr)
80 gr puravs
70 gr zaļie lociņi
300 gr korejiešu burkāni (RIMI kulinārija)
Mērces sastāvdaļas
1 ēdamakarote15 gr ķiploku eļļa
Sojas eļļa
Etiķis 9%
Medus
Sāls
Daudzumus koriģē pēc vajadzībām.
Pagatavošana
Kāpostu ar nazi sašķērē. Burkānu un svaigo bieti sarīvē. Papriku, lociņus, puravu sagriež.Korejiešu burkānus arī sagriež īsākus. Pagatavo mērcīti un sajauc ar dārzeņiem.
Otrā rītā brokastīs salātus ietinu lavašā un baudīju lieliskas brokastis!
Uzturvērtība 100 gr
OB = 1,4 gr
OH = 7,2 gr
T = 3,7 gr
Kcal = 69
Atbildēt