Kā man patīk vasara, ar tās veltēm – ogām un augļiem! Lūk, jau atkal lieliskas ogu-augļu  tartītes jūsu uzmanībai. 
Sastāvdaļas

Pamatnei (3 gab x 10 cm, vai viena ~20 cm))
1 ola
180 gr vājpiena biezpiens (šoreiz no paciņām-tātad diezgan “slapjš”)
30 gr rīsu milti
30 gr kukurūzas milti
15 gr kokoseļļa
1/2 tējk.cep.pulveris
Sāls šķipsniņa, saldinātājs, vaniļa
Pildījums
100 gr zemenes
100 gr aprikozes
30 gr ūdens
Saldinātājs
30 gr kukurūzas ciete
60 gr ūdens
Saldinātājs
Pagatavošana
Sajauc olu ar biezpienu, saldinātāju, vaniļu, cepamo pulveri. Iemaisa miltus un saveļ bumbu, kuru liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Izņem to un sadala 3 vienādās daļās, vai arī liek to vienā (20 cm formā) un veido tartes ar sānu maliņām. Sadursta apakšu ar dakšiņu un liek cepeškrāsnī ~175-180 grādos uz ~15 minūtēm (kamēr paliek zeltainas). Izņem un atdzesē. Pa to laiku savāra zemenes ar aprikozēm, saldinātāju un 30 g ūdeni. 30 gr kukurūzas cieti sajauc ar 60 gr ūdens un iemaisa zemeņu – aprikozu masā. Maisa, līdz masa sabiezē. Nedaudz atdzesē. Zemeņu – aprikozu masu pilda tartēs un liek atdzesēties. 
Uzturvērtība visai porcijai (645 gr) ~930 kcal. Tātad vienā 310 kcal. Mierīgi, bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem varam tādu apēst brokastīs, launagā, vai pat vakariņās..?
Uzturvērtība 100 gr
OB = 7,6 gr
OH = 19,4 gr
T = 5,2 gr
Kcal = 150