Biezpiena sacepums ar rozīnēm
Pavisam nekaitīgs deserts:
Sastāvdaļas:
600 g vājpiena biezpiens 3
100 g rozīnes (var pielikt arī citus žāvētos augļus tādējādi iztiekot bez cukura)
3 olas
50 g brūnais cukurs (vai jebkurš cits saldinātājs)
1ēd.k medus.
Pagatavošana:
1. Biezpienu ar dakšiņu saspaida(lai nezaudētu biezpiena konsistenci) vienveidīgā masā.
2. Olas viegli sakuļ ar cukuru un medu, pēc tam pievieno biezpienam. Pievieno rozīnes.
3. Liek formiņās (man bija mazās, metāla keksa formiņas) un cep gatavus. Apmēram 180 grādos, kādas minūtes 30-40.
Pasniedzu ar plūmju mērci….vai vaniļas mērci, vai jebko, kas atbilst jūsu garšas kārpiņām.
Uzturvērtība visai porcijai ( 935 g) OB = 131 g, OH = 145 h, T = 22 g, kcal = 1360
Uzturvērtība 100 g
OB =
OH =
T =
Kcal =
Ir iespējams kādā veidā padarīt sacepumu ”sulīgāku”, jo man sanāk diezgan sauss beigās?
Pameegjiniet pieriiveet aabolu, vai dabiigo jogurtu mazliet pievienot.
Sveiki, vai jūs lūdzu nevarētu padalīties ar vaniļas mērces recepti?