Sastāvdaļas
1 tunča bundža savā sulā
170 gr basmati rīsi

1 ola, 2 olu baltumi
Sīpols, kiploks
300 gr svaigi sarīvēti dārzeņi, zaļumi (kālis, paprika, burkāns)

Pagatavošana: rīsus izvāra, dārzeņus sarīvē ( lieko sulu no dārzeņiem – nospiežam) Sajauc tunci, rīsus, dāzeņus, olas, pievieno garšvielas. Veido bumbiņas un liek uz plāts. Daļu apvārtīju rudzu rīvmaizē.Cep ~ 180 gr grādos, kamēr gatavs (bumbiņas nedaudz apbrūnē)

Pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem un ķirbju – čilli mērcīti.
Salātu sastāvdaļas:
Selerija, kālis, ābols, burkāns, paprika, sīpols, zaļumi, ķirbju sēklas, citrons, valriekstu eļļa.