Vēl viena sulīgas, maigas vistas filejas pagatavošanas recepte. Noteikti iesaku pamēģināt! 
Sastāvdaļas

2  vistas filejas
Mazs tomāts
60  g zaļās pākšu pupiņas (man bija saldētas)
70 g liess siers  10% – 18%
20 g sinepes
30 g adžika/ tomātu mērce/pasta
Sāls, pipari
Pagatavošana
1. Izvēlas skaistas, gludas, palielas vistas filejas, kuras  (ieteicams) iepriekšējā dienā iesaku to  iemarinēt sinepēs, adžikā, pievienojot, protams, arī garšvielas pēc izvēles.
2. Gatavošanas dienā: tomātu sagriež gabaliņos un  samaisa ar pākšu pupiņām, garšvielām.
3. Gatavojam no vistas filejas “laiviņas”:  ar nazi iegriež pa  vidu (nepārgriežot līdz pašai apakšai) un arī abos sānos . Vistas fileju atver un sapilda ar tomātiem un pākšu pupiņām.
4. Liek cepeškrāsnī un cep ~25-30 minūtes 175-180  grādos.
5. Izņem un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Ieliek atpakaļ cepeškrāsnī vēl uz ~10 minūtēm, līdz skaisti izkūst siers.
Uzturvērtība visai porcijai (~820 g)
OB = 138,5 g
OH = 11,3 g
T = 19,5 g
Kcal = 746,8
Tātad vienai vistas filejai būs: OB = 69,3 g, OH = 5,7 g, T = 9,8g, Kcal = 373,4 g