Par zaļu pat vēl zaļāks…:)
Sastāvdaļas:

~ 250 gr spināti
30-40  gr dažādi zaļumi ( pētersīļi, dilles)
1 ola
180 gr olu baltumi
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
Virtuves kombainā sasmalcina visus zaļumus, pievieno olu un olu baltumus, garšvielas. Lej uz plāts, izlīdzina taisnstūra formā un cep gatavu ~175 grādos. Gatavu atdzesē un uz atdzisuša smērē tunča-olu-avokado pastu.Vai, protams, jebkuru citu masu, pēc izvēles (ar biezpienu, lasi, sieru,utml…) Sarullē un liek galdā!  Labu apetīti!
Sastāvdaļas pastai
1 gatavs avokado
1 bundža tuncis savā sulā
2 olas (vārītas)
1 sīpols
Nedaudz citrona sula
Sāls, citronpipari
Pagatavošana
Tuncim nolej lieko šķidrumu, avokado un tunci saspaida, sīpolu smalki sagriež, olas sarīvē uz smalkās rīves vai saspaida ar dakšiņu, tad vēlreiz visas sastāvdaļas sablendē. Ja vēlas var to sajaukt arī ar dabīgo jogurtu.
Uzturvērtība visai porcijai ( 875 gr) OB = 80 gr, OH = 24,5 gr, T = 38,1 gr, Kcal = 739
Uzturvērtība 100 gr
OB = 9,1 gr
OH = 2,8 gr
T = 4,3 gr
Kcal = 84,4