Viegli, gardi un sātīgi. Izmēģini un tu tās gatavosi atkal un atkal. Tik ērti tādas sacept un paņemt līdzi gan uz darbu, gan ceļā.
Sastāvdaļas

3 mazās pilngraudu tortiljas  3 x 40 gr (vai 2 lielās)
Pildījums
90 gr 10% siers v  (vai cits liess siers: ķimeņu, Spēkavīrs, Tējas)
150 gr vājpiena biezpiens
2 vārītas olas
50 gr zaļie lociņi
20 gr dilles
1 ola (olas baltums ies masā, dzeltenums pārsmērēšanai)
Sāls, garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
Sieru sarīvē un sajauca ar biezpienu, sarīvētām vārītām olām un zaļajiem lociņiem. Olai atdala olas dzeltenumu, baltumu pievieno biezpiena-siera masai. Olas dzeltenumu sakuļ atsevišķā trauciņā. Biezpiena-siera  masai pievieno sāli, garšvielas. Uz tortiljas pa vidu  liek biezpiena – siera – olas – lociņu masas pildījumu:  vai nu salokas četrstūrīšos, vai apsmērē maliņas ar ūdeni un ar dakšiņas palīdzību aizspiež maliņas ciet, pārsmērē ar olas dzeltenumu, pārkaisa ar sezama sēkliņām un liek cepeškrāsnī 180 grādos ~12 minūtes.
Uzturvērtība visai porcijai 3 tortiljām  (595 g) OB = 91 g, OH = 68,2 g, T = 37,7 g, Kcal = 1003
Uzturvērtība vienai tortiljai OB 30, g, OH = 22,7 g, T = 12,6 g, Kcal = 334