Vasarā, kad ir pieejams tik milzīgs dažādu augļu, ogu klāsts, gribas tos visus un uzreiz! Pa druscim no visa un top gards, sulīgs  biezppiena sacepums!
Sastāvdaļas (forma 20 cm)
360 g vājpiena biezpiens
2 olas
60 g olu baltums
50 g dabīgais jogurts
15 g kukurūzas ciete
25 g  milti (es izmantoju kukurūzas miltus)
200 g ogas/augļi
Saldinātājs
Pagatavošana
1. Olas sablendē ar biezpienu, dabīgo jogurtu, saldinātāju, cieti un miltiem.
2.Biezpienā iemaisa sagrieztos augļus/ogas.
3.60 g olu baltumu saputo stingrās putās un iemaisa biezpiena – ogu masā.
4. Masu lej veidnē un cep gatavu ~175 grādos. Lai labi garšo!
Uzturvērtība visai porcijai (823 g) OB = 95 g, OH = 65,4 g, T = 16 g, Kcal = 825
Uzturvērtība 100 g
OB = 12,2 g
OH = 8,5 g
T = 1,8 g
Kcal = 98