Biezpiena sacepums ar avenēm, mellenēm un dzeltenajām plūmēm
Vasarā, kad ir pieejams tik milzīgs dažādu augļu, ogu klāsts, gribas tos visus un uzreiz! Pa druscim no visa un top gards, sulīgs biezppiena sacepums!
Sastāvdaļas (forma 20 cm)
360 g vājpiena biezpiens
2 olas
60 g olu baltums
50 g dabīgais jogurts
15 g kukurūzas ciete
25 g milti (es izmantoju kukurūzas miltus)
200 g ogas/augļi
Saldinātājs
Pagatavošana
1. Olas sablendē ar biezpienu, dabīgo jogurtu, saldinātāju, cieti un miltiem.
2.Biezpienā iemaisa sagrieztos augļus/ogas.
3.60 g olu baltumu saputo stingrās putās un iemaisa biezpiena – ogu masā.
4. Masu lej veidnē un cep gatavu ~175 grādos. Lai labi garšo!
Uzturvērtība visai porcijai (823 g) OB = 95 g, OH = 65,4 g, T = 16 g, Kcal = 825
Uzturvērtība 100 g
OB = 12,2 g
OH = 8,5 g
T = 1,8 g
Kcal = 98
Atbildēt