“VALENTĪNDIENAS SIRSNIŅTORTE”
Sastāvdaļas:
1 sirsniņai:
Baltās pupiņas (konservētas) 220gr
Baltā šokolāde 100gr
2 olas
30 gr rozīnes
30gr valrieksti
1 tējkarote cepamais pulveris

2 sirsniņai:
Brūnās pupiņas (konservētas) 220gr
Piena šokolāde 100gr
2 olas
30 gr rozīnes
30 gr valrieksti
1 tējkarote cepamais pulveris
3 sirsniņai:
Sarkanās pupiņas (konservētas) 220gr
Melnā šokolāde 100gr
2 olas
30 gr rozīnes
30 gr valrieksti
1 tējkarote cepamais pulveris
Krēms:
400gr vājpiena biezpiens
200gr melnā šokolāde
150gr Piena spēks vai jogurts Activia
Glazūra:
3 ēdamkarotes kakao
50 gr sviests
5 ēdamkarotes kļavu lapu sīrups.
4 ēdamkarotes Piena spēks

Starp ripām var iemērēt kādu skābu ievārījumu vai džemu(šajā gadījumā ar medu  savārīti svaigi ķirši)
Pagatavošana:
Ripas: Nolej šķidrumu un noskalo pupiņas. Ūdens peldē izkausē šokolādi. Sablenderē pupiņas ar olām, pievieno izkausēto šokolādi, rozīnes, valriekstus. Lej formā un cep gatavu ~175-180 grādos.
Krēmam: sablenderē biezpienu ar Piena spēku vai jogurtu. Pievieno izkausētu šokolādi.Sajauc abas masas.
Glazūra: izkausē sviestu, pievieno kakao, 4 ēdamkarotes Piena spēku. Uzkarsē un nedaudz atdzesē pirms klāj uz tortes virsmas.