Nu, es atkal varu palielīties – ir man brīvdienām īsts gardums: biezpiena tarte ar mūsu pašu zilajām plūmītēm! 
Sastāvdaļas

Pamatnei (24 cm)
200 gr vājpiena biezpiens
1 liela ola (60 gr)
30 gr kokoseļļa (vai sviests)
~250 gr milti ( es ņēmu 125 gr  rīsu, 125 gr kukurūzas milti)
1  tējk.cepamais pulveris
Saldinātājs pēc izvēles (es izvēlos no www.lowcarb.lv)
Pildījums
400 gr plūmes (zilās, vietējās)
700 gr vājpiena biezpiens
2 olas
70 gr olu baltums
150 gr vājpiena kefīrs
30 gr kukurūzas ciete
Vaniļas esence
1 tējk.cepamais pulveris
Saldinātājs pēc vajadzības
Pagatavošana
Gatavo mīklu pamatnei: biezpienu sablendē ar olu, saldinātāju, vaniļas esenci, pievieno eļļu, miltus sajauktus ar cepamo pulveri un samīca mīklu. Mīklu ieliek ledusskapī uz minūtēm 20. Mīklu izņem un klāj veidnē un veidojot sānu maliņas. Gatavo pildījumu: biezpienu sablendē ar olām, kefīru, pievieno vaniļas esenci, saldinātāju, kukurūzas cieti, pievieno sagrieztas plūmes. Biezpiena masu lej uz pamatnes un liek cepties ~175-180 grādos līdz gatavībai.
Uzturvērtiba
OB = 10,4 gr
OH = 17,7 gr
T= 3,4 gr
Kcal = 156