Dārzeņu sautējums ar vistas fileju un Korejas burkāniem
Dārzeņu sautējums ar vistas fileju un korejas burkāniem – patiešām man ir izdevusies lieliska recepte! Maz kcal, bet pietiekoši sātīgi. Noteikti iesaku pamēģināt!
Sastāvdaļas
2 vistas filejas (550 gr)
1 baklažāns (315 gr)
1 paprika (210 gr)
2 sīpoli(160 gr)
1 neliels brokolis (160 gr)
2 tomāti (330 gr)
200 gr korejas burkānu salāti(manis gatavotie, skat.recepti iepriekš)
Sāls, pipari, etiķis, ķiploks, citas garšvielas
~15 gr eļļa
Pagatavošana
1.Vistas fileju iepriekšējā vakarā iemarinēju sojas mērcē, ķiplokos, garšaugos (bet var to darīt arī pirms gatavošanas).
2. Sīpolus sagriež ripiņās un iemarinē etiķa marinādē (ūdens+etiķis+sāls+cukurs/saldinātājs)
3. Fileju sagriež strēmelītēs un liek pannā apcept: es nedaudz pannu izsmidzinu ar eļļu. Pievieno arī izspiestus ķiplokus.
4. Baklažānu pārgriež uz pusēm un sagriež pusmēnestiņa ripiņās. Ieber sālsūdenī un nedaudz patur, lai noņemtu sīvumu. Nolej, nosusina. Pannu izsmidzina ar eļļu un liek baklažānus apcept otrā pannā.
5. Kad baklažāni nedaudz apbrūnē, tiem pievieno rozetēs sadalītis brokoļus un turpina tvaicēt – pievieno sāli, piparus, garšvielas pēc izvēles.
6. Papriku un gurķus sagriež garās strēmelītes. Tomātus šķēlītēs un visu noliek malā.
7. Kad vistas fileja un baklažāni jau gatavi, saber tos vienā pannā. Pievieno tomātus, marinētos sīpolus un svaigus gurķus un papriku. Visu samaisa, laiciņu pasautē un ņem nost.
Uzturvērtība visai porcijai ( 2330 gr)OB = 154,3 gr, OH = 91,2 gr, T = 41 gr, Kcal = 1298
Uzturvērtība 100 gr
OB = 6,6 gr
OH = 3,9 gr
T = 1,7 gr
Kcal = 56
Atbildēt