Tuvojas brīvdienas un varam sevi palutināt ar ko svaigu un gardu. Apelsīnu citrona biezpiena tortīte – patiešām atsvaidzinoši garda! 
Sastāvdaļas

1 iepakojums (6 x 20 gr)  “Mini lavašs” (Prima Food)
2 lieli apelsīni ( ~ 250 gr sula)
1 citrons ( ~50 gr sula)
180 gr vājpiena biezpiens
250 gr svaigais siers Ricotta 11% vai Philadelphia light (11% nopērkams RIMI, Maximās)
25 gr želatīns
Vaniļa (es pieliku nedaudz arī kurkukumu-krāsai)
Saldinātājs pēc izvēles un vajadzības (man no www.lowcarb.lv)
Pagatavošana
Izspiež apelsīnam un citronam sulu. Lej sulu katliņā, pievieno saldinātāju un  to uzkarsē/uzvāra to (citādi želatīns var “nepaņemt”). Atdzesē. Želatīnam uzlej sulu un uzbriedina. Biezpienam pievieno Ricottu, pārējo augļu sulu , saldinātāju, ja vēl nepieciešams un visu sablendē. Želatīnu izšķīdina karsta ūdens peldē un pievieno biezpiena masai. Sajauc, ļauj sastingt. Kad krēms jau sastindzis to vēlreiz samaisa un smērē starp lavaša ripām. Pa virsu kokosriekstu skaidiņas un melnā šokolāde.
Uzturvērtība visai porcijai ( ~875 gr) OB 80,2 gr, OH = 129,5 gr, T = 30,3 gr, Kcal = 1118
Uzturvērtība 100 gr
OB = 9,1 gr
OH = 14,8 gr
T = 3,4 gr
Kcal = 128