Ļauju garšas kārpiņām “paspēlēties”..:)
Sastāvdaļas ( 4 gab)
200 gr vājpiena biezpiens
1 ola
40 gr rīsu milti
70 gr kokosriekstu milti (var izmantot arī citus)
40 gr sviests  (vai kokosriekstu eļļa)
Saldinātājs pēc izvēles
Pildījums
Ogas, augļi (man bija 60 gr avenes, 60 gr āboli, 70 gr plūmes, 70 gr mellenes).
Pagatavošana
Olu sakuļ ar biezpienu un 30 gr izkausēta  sviesta (10 gr atstāj drupačām). Pievieno 40 gr rīsu miltus un 40 gr kokosriekstu miltus ( 30 gr miltus atstāj drupačām pa virsu). Sajauc mīklu (nelīpošu, bet diezgan drupanu) un ieliek ledusskapī uz minūtēm 20. Pa to laiku 10 gr sviestu pievieno 30 gr kokosriekstu miltiem un ar rokām “saburza” drupačas. Izņem mīklu un sadala 4 vienādās daļās. Ar rokām uz paplāts, tieši uz cepamā papīra vai silikona paklājiņa veido tartes formas, kurās katrā liek savu augļu-ogu pildījumu. Pārkaisa ar drupačām un liek cepeškrāsnī uz apmēram 30 minūtēm ~175-180 grādos.
Visas porcijas uzturvērtība (4 gab, 665 gr) OB = 58 gr, OH = 117,2 gr, T = 41,3 gr, Kcal = 1085
Vienas kūciņas (166 gr) uzturvērtība: OB = 14,5 gr, OH = 29,3 gr, T = 10,3 gr, Kcal = 270