Fantastiski gards ātrais ābolu pīrāgs pannā. Lielisks veids kā palutināt sevi un savus mīļos brīvdienās.
Sastāvdaļas

70 gr milti (man 35 gr rīsu + 35 gr kukurūzas, var izmantot arī citus)
2 olas
50 gr kefīrs
150 – 200 gr āboli (viens liels ābols)
Stēvija vai cits saldinātājs pēc izvēles (no www.dietstore24.lv)
1/2 cepamais pulveris
Kanēlis
10 gr sviests (vai eļļa)
Pagatavošana
2 olas saputo ar saldinātāju līdz masa kļūst “pufīga un gaisīga. Pievieno kefīru, cepamo pulveri un vēlreiz visu saputo. Pievieno miltus. Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs, uzkaisa tiem kanēli. Pannu iesmērē ar sviestu un liek tajā ābolu šķēlītes. Pāri pārlej mīklu. Uzliek pannai vāku un cep zemā temperatūrā, kamēr apakša ir gatava. Ar šķīvja palīdzību apgriež uz otru pusi un vēl cep zem vāka  ~5 minūtes.
Uzturvērtība visai porcijai ( 440 gr) OB = 21,4 gr, OH = 73,8 gr, T = 23,1 gr, kcal = 593
Uzturvērtība 100 gr
OB = 4,9 gr
OH = 16,8 gr
T = 5,3 gr
Kcal = 135