Iepriekšējai ruletei, ko gatavoju  tapa “dvīņu māsa”, ar nedaudz mazāku kcal daudzumu uz 100 gr, bet abas bija tik fantastiski gardas, ka grūti izšķirties, kura gardāka! 
Sastāvdaļas

144 gr olu baltums ( olu baltums no 3 olām)
135 gr pūdercukurs
5 gr kukurūzas ciete
100 gr vājpiena biezpiens
Saldinātājs
6 gr želatīns
400 gr avenes
Pagatavošana
Olu baltumu sakuļ putās. Tad pamazām pievieno pūdercukuru un cieti, un saputo visu  stingrā biezā masā, kuru klāj uz cepamā papīra (vai silikona paklājiņa) taisnstūra veidā. No pieredzes: pirms tam tomēr iesaku to iemsērēt ar eļļu (lai var pēc tam to vieglāk  noņemt). Liek cepeškrāsnī ~175 grādos un cep ~15-20 minūtes (atkarīgs no plīts), lai bezē kļūst pavisam nedaudz brūngans. Izņem  un nedaudz atdzesētam uzliek otru cepamo papīru virsū un apgriež otrādi. Pavisam uzmanīgi noņem papīru. Atdzesē .
400 gr avenes (paciņa saldētās) savāra ar saldinātāju biezenī (es to izdarīju jau iepriekšējā vakarā). Pievieno 100 gr biezpiena un ļoti kārtīgi sablendē. Uzbriedina želatīnu aukstā ūdenī. Pēc tam to karsta ūdens peldē izkausē un pievieno aveņu-biezpiena krēmam.Kārtīgi samaisa un ieliek ledusskapī,lai nedaudz sastingst paliek biezāks. Uz atdzesētās bezē pamatnes smērē aveņu krēmu un rūpīgi, izmantojot to pašu cepamo papīru sarullē (kā suši rullējot ar paklājiņu). Liek ledusskapī nedaudz sastingt. Dekorē pēc patikas. Labu apetīti!
Uzturvērtība visai porcijai (790 gr) OB = 43,3 gr, OH = 177 gr, T = 1,7 gr, Kcal = 882
Uzturvērtība 100 gr
OB = 5,4 gr
OH = 22,3 gr
T = 0,2 gr
Kcal = 112