Pica ar garnelēm
Ātri un vienkārši – kad negribas iespringt uz lielgatavošanu, bet gribas kaut ko …extra garšīgu un “izvirtīgu”…:)
Sastāvdaļas
Pamatnei
120 gr pilngraudu auzu pārslas
100 gr kefīrs (2%)
100 gr ūdens
50 gr olu baltums
Sāls, garšvielas pēc izvēles
Pa virsu
30 gr dabīgais jogurts
30 gr adžika
Sāls, garšvielas pēc izvēles
200 gr garneles (vai jebkāda cita liesa gaļa)
100 gr brokolis
100 gr tomāti (cherry)
100 gr siers “Spēkavīrs”
40 gr siers Dorblu ar zilo pelējumu (nu, garšo man tas..un bija palicis gabaliņš no tā….)
Pagtavošana
Auzu pārslas sajauc ar kefīru, ūdeni, olu baltumu, garšvielām un atstāj uzbriest minūtes 20. Brokoļus sadala mazās rozetītes un iztvaicē pannā ar ūdeni. Uzbriedināto auzu pārslu masu klāj uz pannas: apaļā picas formā. Liek cepeškrāsnī ~20 minūtes 180 grādos. Izņem un smērē pa virsu jogurta- adžikas-garšvielu maisījumu. Kārto pa virsu tvaicētos brokoļus, tomātus, garneles. Visu pārkaisa ar rīvētajiem sieriem un liek cepeškrāsnī 180 grādos uz minūtēm 15. Gatavs baudīšanai pat vēlā vakara stundā!
Uzturvērtība visai porcijai (930 gr) OB = 104,8gr,OH = 84,7 gr, T = 42 gr, Kcal = 1077
Uzturvērtība 100 gr
OB = 11,2 gr
OH = 9,1 gr
T = 4,5 gr
Kcal = 116
Atbildēt