Mango deserts ar bezē un augļiem
Tik viegls, gaisīgs un bezgala gards deserts! Var bez raizēm našķoties un baudīt!
Sastāvdaļas ( 2 porcijām)
200 gr Alma biezpiena krēms (vai paciņu biezpiens)
200 gr svaigs, gatavs mango
50 gr bezē cepumi
250 gr augļi, ogas (zemenes, kivi, mellenes)
Pagatavošana
Biezpiena masu sablendē ar mango viendabīgā masā. Deserta traukā liek salauzītus bezē cepumus, pa virsu biezpiena-mango krēmu, virsū sagrieztus augļus, ogas, atkal krēmu, atkal bezē,atkal krēmu un nobeidz ar augļiem.
Uzturvērtība visai porcijai (700 g) OB = 26,6 g, OH = 106,3 g, T = 1,6 g, Kcal = 575
Uzturvērtība vienai porcijai OB = 13,3 g, OH = 53,2 g, T = 0,8 g, Kcal = 288
Paldies par deserta recepti! Pagatavoju bez bezē, un pievienoju čia sēklas. Tiešām sanāk labs, ja ir gatavs mango.
Paldies par komentāru! Priecājos, ka patika! :))