Mana pirmā burkānkūciņa ar aveņu-biezpiena krēmu. Jau sen gribējās to pagatavot, bet laikam  jau nebija pienācis īstais brīdis. Nu, tā beidzot ir tapusi! Un jāatzīst, ka ļoooti garda! 
Sastāvdaļas

Biskvītam
1 ola
120 gr piens
20 gr sviests
140 gr (2 burkāni)
30 gr valrieksti
30 gr dzērvenes
70 gr dateles
70 gr milti (rīsu)
1/3 tējk.soda
Krēmam
200 gr vājpiena biezpiens
100 gr avenes
5 gr kukurūzas ciete
Saldinātājs
Pagtavošana
1. Burkānus sarīvē uz smalkas rīves.
2. Olu sakuļ ar pienu, sviestu.
3. Valriekstus sasmalcina, pievieno dzērvenes, sasmalcinātas dateles, burkānus un miltus ar sodu. Visu samaisa.
4.Sausajam maisījumam pievieno olas – piena maisījumu. Un liek mīklu formā.
5. Liek cepeškrāsnī 170 grādos un cep ~45-50 minūtes.Izņem un atdzesē.
Gatavo krēmu
1. Avenes uzvāra ar saldinātaju.Pievieno tējkaroti kukurūzas cieti un karsējot maisa, līdz masa sabiezē. Atdzesē.
2. Sablendē biezpienu ar avenēm viendabīgā masā.
Izcepto biskvītu sagriež 3 daļās. Smērē krēmu. Dekorē pēc sirds patikas.

Uzturvērtība visai kūciņai (770 gr) OB = 61,2 gr, OH = 121,1 gr, T = 45,9 gr, Kcal = 1149
Uzturvērtība 1/4 kūciņas: OB = 22,8 gr, OH = 45, 1 gr< T = 17,1 gr, kcal = 428
Uzturvērtība 100 gr
OB =7,9 gr
OH = 15,7 gr
T = 6 gr
Kcal = 149,2