Gardi un sātīgi: pildīta cukini pankūka ar vistas gaļu un sieru.
Sastāvdaļas
(3 pankūkām)
2 olas
1 neliels cukini (370 gr)
150 gr vājpiena kefīrs
100 gr  milti (man šoreiz rīsu, bet var izmantot jebkurus citus)
Sāls, pipari, ķiplociņš
1/2 tējkarote cepamais pulveris
Pildījums
100 gr vistas fileja, vai cita liesa gaļa/zivs  (man šoreiz  bija “Vārpas” kūpināta krūtiņa, nopērkama RIMI un c/tirgū)
50 gr  liess siers (man šoreiz siers “Spēkavīrs”, bet derēs arī 10% siers SN, un arī Cesvaines 10%)
Pagatavošana
Sarīvē cukini, pievieno olas, miltus, sāli, piparus, garšvielas, ķiplociņu, cepamo pulveri. Ar kausiņu liek mīklu pannā, kura minimāli iesmērēta ar eļļu, izlīdzina un cep ļooooti zemā temparatūrā zem vāka. Kad apakša “aprāvusies”- uz pankūkas vienas puses liek 1/3 no pildījuma (sarīvēts siers sajaukts ar sagrieztu vistas fileju).Pārloka pankūku uz pusēm un ļauj vēl minūtes 3-5 pacepties zem vāka. To pašu atkārto vēl 2 reizes.
Uzturvērtība visai porcijai (970 gr) OB = 78 gr, OH = 106,3 gr, T = 13,5 gr, Kcal = 807
Uzturvērtība 1 pankūkai OB = 26 gr, OH = 35,5 gr, T = 4,5 gr, cal = 269
Uzturvērtība 2 pankūkām OB = 52 g, OH = 71 g, T = 9 g, Kcal = 538