Vai gribiet palutināt sevi un savus mīļos? Tad pagatavojiet šo tarti.
Sastāvdaļas (20-22 cm formai)

Mīklai

200 gr vājpiena biezpiens
2 olas
100 gr pilngraudu milti (es izmantoju rīsu miltus)
10 gr kokosriekstu eļļa
Saldinātājs
Pildījums
300 gr plūmes (vai citas ogas, augļi)
70 gr ūdens
20 gr ( 1 ēdamkarote) kukurūzas ciete
Saldinātājs
1 ola
300 gr vājpiena biezpiens
Saldinātājs
Pagatavošana
1. Sajauc visas mīklas sastāvdaļas un noliek mīklu ledusskapī uz minūtēm 20.
2. Plūmēm izņem kauliņus un sagriež smalkāk. Pievieno ūdeni ar saldinātāju, cieti, visu samaisa un liek karsēties: kamēr masa sāk biezēt. Minūtes 5 pamaisa un noliek malā atdzist.
3. Sablendē 300 gr vājpiena biezpienu ar olu, saldinātāju un vaniļu.
4. Mīklu izņem no ledusskapja un  liek tartes formā veidojot sānu maliņas.
5. Sajauc sablendēto biezpiena masu ar plūmēm. Masu liek formā un liek cepeškrāsnī ~175 grādos ~40 minūtes (neizcepot pavisam, pavisam gatavu). Cepeškrāsni izslēdz, bet tarti atstāj plītī, lai atdziest (lai nenoplok uzreiz).
Uzturvērtība visai (1245 gr)  porcijai  OB = 142,3 gr, OH = 163 gr, T = 39 gr, Kcal = 1579
Uzturvērtība 100 gr
OB = 11,4 gr
OH = 13 gr
T = 3,1 gr
Kcal= 127