Biezpiena sacepums ar avenēm
Brīvdienu brokastiņas kā svētkos
Sastāvdaļas (1 porcijai, 10 cm diametrs)
1 ola
100 gr vājpiena biezpiens
60 gr dabīgais jogurts
1 ēd.k kukurūzas ciete ( 20 gr)
Saldinātājs
Vaniļa
25 grami ogas
Pagatavošana
Sablendē visas sastāvdaļas. Mīklu lej traukā.Pa virsu mīklā iespiež ogas. Cep ~175-180 grādos gatavu.
Uzturvērtība visai porcijai
OB = 32 gr
OH = 26 gr
T = 7 gr
Kcal = 305 (bez mērcītes)
Pasniedzu ar piena – vaniļas mērcīti (100 gr piens + 5 gr kukurūzas ciete + saldinātājs+vaniļa = 63 kcal/100 gr)
Atbildēt