Ceļu gaismā super gardu recepti! Jo gribu atkal padalīties ar vienkāršu un bezgala gardu brokastu recepti, jo cepu to regulāri, mainās tikai pildījumā ogas/augļi.
Sastāvdaļas
1 ola
60 gr kefīrs/piens/paniņas (var izmantot bezlaktozes piena produktus)
40 gr auzu pārslas
Nedaudz sāls, nedaudz saldinātājs
Pildījums
100 g vājpiena biezpiens (var izmantot bezlaktozes)
100 g svaigas  ogas, auglis  ( man šoreiz zemenes)
Pagatavošana
1. Olu sakuļ ar kefīru/pienu, nedaudz sāli, nedaudz saldinātāju, pievieno auzu pārslas. Noliek malā, lai pārslas nedaudz uzbriest (var arī visu sablendēt).
2. Biezpienam pievieno 50 g saspaidītas zemenes un saldinātāju. Iemaisa otrus 50 g zemenes, kuras sagriež mazos gabaliņos. Noliek malā.
3. Auzu pārslu mīklu lej uz pannas un apcep pankūku no abām pusēm. Cep uz !!! ĻOOOTI mazas liesmiņas. Nedaudz atdzesē un liek uz vienas puses biezpiena-zemeņu maisījumu. Pārloka un bauda gardumgardas brokastis!
Uzturvērtība visai porcijai ( 355 g)
OB = 33,2 g
OH = 31 g
T = 11,2 g
Kcal = 381