Kaut kas nebijis manā izpildījumā. Bet dažreiz es patiešām iedvesmojos no pasaulē pazīstamiem šefpavāriem un, tad sagribas pamēģināt kaut ko uzburt no redzētā. Protams,  savā interpretācijā.
Sastāvdaļas (2 bumbām)
Silikona fomiņa (var nopirkt Gemosā)
Pārtikas zelta pulveris (var nopirkt Gemosā)
100 gr melnā šokolāde
50 gr baltā šokolāde (vai saldinātājs)
200 gr Amfora Varške vājpiena biezpiens (vajadzīgs pēc iespējas viendabīgāks)
6 gr Santa Maria želatīns
40 gr zemenes
Pagatavošana
1. Ar otiņas palīdzību izsmērē silikona formiņas ar zelta pulveri (4 as formiņas: 2 -ām bumbām).
2. Izkausē melno šokolādi vai, nu ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī. Lej ar karoti formiņā un grozot to uz visām pusēm, ļauj šokolādei notecēt gar formiņu sieniņām, pārklājot tās sieniņas vienmērīgā kārtiņā. Liek ledusskapī sastingt.
3. Pa to laiku izkausē  50 gr balto šokolādi un saputo to ar 200 gr vājpiena biezpienu.
4. Uzbriedina želatīnu un, tad to izkausē karsta ūdens peldē (vai mikroviļņu krāsnī). Pievieno želatīnu biezpiena masai. Ļauj nedaudz tai sastingt, atkal sakuļ un pilda sacietējušās šokolādes formiņās: pa vidu iespiež zemenes.
5. Liek atpakaļ ledusskapī apmēram uz 2h.
6. Izņem no ledusskapja un uzmanīgi apgāž formiņas un iznem “pusbumbas”. Aplīdzina maliņas krēmam un saspiež kopā pa divām pusītēm.
7. Pasniedzu ar piena – vaniļas mērcīti un kaltētām avenēm, kas pārkaisītas ar mazām zelta bumbiņām (pirkts Gemosā).
Uzturvērtība  visai porcijai (396 gr)
OB = 40,3 gr
OH = 72,5 gr
T = 56,6 gr
Kcal = 990