Omlete ar garnelēm
Omletes neapnīk nekad. Vēl jo vairāk, ja tās var būt tik daudzveidīgas.
Sastāvdaļas
2 olas
50 gr olas baltums
30 gr zaļumi (lociņi, dilles)
40 gr tomāti cherry
50 gr siers Spēkavīrs (vai 10% siers, vai cits liess siers)
50 gr garneles ( vai tunci 1/2 bundžiņu)
Pagatavošana
Olas sakuļ ar olas baltumu, pievieno agrieztus zaļumus, sāli, garšvielas (pēc izvēles), izlej masu un cep omleti. Kad apakša nedaudz pacepusies, omletei pa virsu lieks sagrieztas garneles, tomātiņus, pārkaisa sarīvētu sieru, pārloka, piespiež.Noņem no uguns, uzliek vāku un ļauj sieram izkūst. Labu apetīti brokastojot!
Uzturvērtība visai porcijai (330 gr) OB = 47,6 gr, OH = 3,7 gr, T = 18,8 gr, Kcal = 374
Atbildēt