Vistas fileja tomātu-karija mērcē ar brūno rīsu nūdelēm
Šodien notestēju brūno rīsu nūdeles. Jā, bija labas. Īpaši ar gardo vistiņu tomātu-karija mērcē.
Sastāvdaļas (3 porcijām)
300 gr vistas fileja
100 gr brūno rīsu nūdeles (vaistikla nūdeles)
1 paciņa (400 gr) saldētie zirnīši
1 sīpols
3 ķiploka daiviņas
390 gr Spilvas smalcinātie tomāti
Sāls, pipari, kaltēti garšaugi, čilli (pēc izvēles var nelikt)
1 ēdamkarote (20 gr) sarkanais vistas karijs
3 gr spray extra virgin eļļa
Pagatavošana
Vistas fileju, sīpolu, ķiploku sagriež gabaliņos, liek pannā, apcep. Pievieno tomātus, garšvielas, sautē. Zaļos zirnīšus iztvaicē. Bet var arī uzreiz pie gaļas un tomātiem pievienot (man gribējās saglabāt zaļo krāsu šķīvī).
Rīsu nūdeles izvāra pēc instrukcijas, nokāš, pievieno zaļos zirnīšus.
Uzturvērtība visai porcijai OB = 110 gr, OH = 109 gr, T = 15,4 gr, Kcal = 1210
Uzturvērtība 1 porcijai OB = 36,6 gr, OH = 36,4 gr, T = 5,1 gr. Kcal = 404
Atbildēt