Pagatavoju šo gardumu 1h laikā.
Sastāvdaļas (20 cm diametrs formai)
Mīklai
1 ola
10 gr adžika (Pūres)
100 gr kulinārijas biezpiens “Baltais”
20 gr  sviests
120 gr pilngraudu kviešu milti
Sāls, pipari, garšvielas
Pildījums
60 gr lasis (svaigs)
90 gr brokolis (nedaudz tvaicēts)
Pārliešanai
3 olas
90 gr dabīgais jogurts
Garšaugu sāls, pipari
Pagatavošana
1. Gatavo  tartes mīklu: sakuļ olu ar biezpienu viendabīgā masā. Pievieno izkausētu sviestu,  adžiku, sāli, garšvielas, miltus un sajauc mīklu. Ieliek uz minūtēm 20 saldētavā.
2. Gatavo pildījumu: sadala mazās rozetēs brokoli un iemet verdošā ūdenī uz 5 min. Izņem un atdzesē.  Lasi sagriež mazos gabaliņos (man tas bija izņemts no saldētavas, sasaldēts, un ieliekot atsaldēt mikroviļņu krāsnī pēc 10 minūtēm tas jau palika “gatavs”,  tā, ka sanāk, ka liku jau gatavu/tvaicētu lasi. Bet var likt svaigu)
3. Izņem tartes mīklu. Mīklu liek formā, veido maliņas. Liek vidū pildījumu: brokoli un lasi.
4. Sakuļ 3 olas ar jogurtu, sāli garšvielām un pārlej lasi un brokoļus.
5. Liek cepeškrāsnī 175 grādos un cep ~ 30-35 minūtes.
Uzturvērtība visai porcijai (710 g) OB = 79,4 g, OH = 84,8 g, T = 54,3g, Kcal = 1198
Uzturvērtība 1/4 no porcijas   OB = 20 g, OH = 21,3 g, T = 13,6 g, Kcal = 299