Beidzot man tā izdevās!  Pēc vairākiem ne pārāk veiksmīgiem mēģinājumiem, izdevās! Neticami viegla, gaisīga! Kā radīta saulainai pavasara dienai!
Sastāvdaļas
Bezē biskvītam
190 g olu baltumu
60 g eritritols (samaļ pūdcukurā)
Saldinātājs (intensīvais, kas nomāks eritritola “mentola” piegaršu)
6 g citronu sula
12 g kukurūzas ciete
Sāls šķispsniņa

Krēmam
475 g svaigais siers Ricotta
70 gr sausais piens 1%
Vanilīns
5 g želatīns
30 g ūdens
Sāls šķipsniņa
200 g zemenes

Dekoram
150 g Kulinārijas biezpiens “Baltais”
20 g medus
100 g zemenes
Piparmētru lapiņas
Pagatavošana
Vispirms sagatavo krēmu -” līdz pusei”. (jo ir jārīkojas diezgn secīgi-ātri)
1. Aplej želantīnu (5 g)  ar aukstu ūdeni (30 g).
2. Liek traukā Ricottu, sauso pienu, vanilīnu, saldinātāju un visu sablendē. Nepārcentieties.
Tālāk ķeramies pie bezē biskvīta
3. Sāk kult olu baltumus ar sāls šķipsniņu. Kad tie sakūlušies vieglās putās, pievieno sasmalcināto eritritolu un kādu no intensīvajiem saldinātājiem. Saputo stingrās putās.
4. Pievieno  citronu sulu un iesijā kukurūzas cieti. Viegli saputo un klāj masu uz cepamās paplāts. Ja izmantojiet cepamo papīru – iesaku to iesmērēt ar eļļu (lai pēc tam var vieglāk noņemt)
5. Liek cepeškrāsnī 170 grādos uz 15 minūtēm.
6. Kad pagājušas 15 minūtes, cepeškrāsni izslēdz un atver durtiņas. Ļauj vēl 15 minūtes biskvītam atdzist.
7. Pa to laiku mikroviļņu krāsnī uz 20 sekundēm liek želantīnu un izkausē (vai izkausē karsta ūdens peldē).
8.  Izkausēto želatīnu (Uzmanīgi! Lai nav pārāk karsts-tam jābūt tikai izkusušam)  pievieno Ricottas krēmam. Izmaisa un liek ledusskapī, lai nedaudz sastingst.
9. Izņem biskvītu un ar “muti uz leju”  liek uz otra paklājiņa, vai cepamā papīra un uzmanīgi noņem papīru.
10. Smērē atdzisušo krēmu uz biskvīta. Kārto sagrieztas zemenes.  Sarullē un dekorē ar krēmu (kulinārijas biezpienu “Baltais” sablendē  ar medu) , ogām un piparmētras lapiņām.
Uzturvērtība visai porcijai (1185 g) OB = 107,2g, OH = 104,7 g, T = 31,1 g, Kcal = 1130
Uzturvērtība 100 g
OB = 9 g
OH  = 8,8 g
T = 2,6 g
Kcal = 95,4