Tik vienkārši un tiiiik garšīgi!
Sastāvdaļas
100 g funčoza ( stikla nūdeles)
Sīpols (95 g)
Baklažāns (300 g, jau iztīrīts)
Paprika
2 burkāni
100 g zaļās pupiņas
25 gr ķiploki
20 gr ingvers (ja nepatīk, var nelikt)
~ 8 ēd, k sojas mērce
Sezama sēkliņas pārkaisīšanai
~ 10 g rapšu eļļa
Pagatavošana
1. Aplej nūdeles ar  remdenu ūdeni un atstāj uz 30 minūtēm.
2. Ar eļļu iesmērētā un spēcīgi sakarsētā pannā pāris minūtes apcep sagrieztu sīpolu un smalkos salmiņos sagrieztu burkānu.
3. Baklažānam un paprikai izņem viducīšus un tāpat sagriež strēmelītes.
4. Kad sīpols un burkāni pacepušies, pievieno baklažānu, papriku, pupiņas un cep , kamēr dārzeņi mīksti.
5. Pievieno pusi no sojas mērces  (~ 4 ēd, k, bet var pēc saviem ieskatiem), pievieno izspiestu ķiploku un sarīvētu ingveru. Cep vēl pāris minūtes.
6. Dārzeņiem pievieno stikla nūdeles un atlikušo sojas mērci. cep vēl minūtes 5.
7. Pasniedzot pārkaisa ar sezama sēkliņām
Uzturvērtība visai porcijai (1022 g) OB = 17,5 g, OH = 142,7 g, T = 11,3 g, Kcal = 750
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 8,8 g, OH = 71,4 g, T = 5,7 g, Kcal = 375