Sākas ķimeņu siera laiks!
Sastāvdaļas
1 ola
1 lavašs (Prima food, 120 g)
100 g ķimeņu siers “Līgo”
60 g liesa, jau pagatavota gaļa (jebkura vistas/tītara gaļa, var būt kūpināta)
Ķimenes, zaļumi
Pagatavošana
1.  Sarīvē ķimeņu sieru, sasmalcina gaļu.
2. Olai atdala dzeltenumu.
3. Olas baltumu pievieno sieram un gaļai. Pievieno arī garšvielas, zaļumus un visu sajauc.
4. Pārgriež lavašu uz pusēm un katru pusi vēl 3 daļās (vai, ja gribas lielākus, 2 daļās – sanāks 4 pīrādziņi)
5. Uz lavaša stūrīša liek pildījumu un saloka trījstūrīšus.
6. Pārsmērē tos ar sakultu olu un pārkaisa ar ķimenēm.
7. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos un cep ~ 12 min.
Uzturvērtība visai porcijai (335 g) OB = 57,9 g, OH = 72,2 g, T = 25 g, Kcal = 745
Uzturvērtība 1 pīrādziņam OB = 10 g, OH = 12,1 g, T = 4,2 g, Kcal = 125