Vasara ir tas laiks, kad organisms pieprasa vieglas, svaigas maltītes. Un šī ir tieši tāda!
Sastāvdaļas ( 2 porcijas)
1 liela selerijas sakne (300 g)
1/2 no muskata ķirbja (257 gr)
1 liels burkāns (128 g)
203 g brokolis
1 paprika ( 178 g)
20 g ķiploki
10 g eļļa
Garšugu sāls, čilli pipari
Pagatavošana
1. Nomizo un sagriež seleriju, burkānu, ķirbi.
2. Brokoli sadala rozetēs, papriku sagriež strēmelēs.
3. Uzkarsē pannu ar eļļu (10 g)  un liek tajā izspiestu ķiploku.Nedaudz apcep un pievieno sagriezto seleriju, ķirbi, burkānus., sāli, garšvielas. Apmaisa, uzliek vāku un ļauj tiem cepties. Ik pa laikam apmaisot.
4. Uzvāra ūdeni un liek tajā brokoļu rozetes: pavāra tās ~ 3 minūtes. Noņem un liek caurdurī, notecinot ūdeni.
5. Kad dārzeņi nedaudz apcepušies,  tiem pievieno papriku un nedaudz pielej ūdeni – un turpina tālāk tos “sautēt”. \
6. Pašās beigās pievieno apvārīto brokoli un atstāj vēl minūtes 3 pasautēties.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1095 g) OB = 20,4 g, OH = 76,7 g, T = 11,3 g, Kcal = 475
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 10,2 g, OH = 38,4 g, T = 5,7 g, Kcal = 238