Viegli, bet tajā pasā laikā ļoti sātīgi siltie salāti.
Sastāvdaļas (2 porcijām)
1 baklažāns ( 426 g)
1 paprika (191 g)
Gurķi (179 g)
1 burkāns (111 g)
140 g tomāti cherry
25 gr ķiploki
½ tējk.asā paprika
20  g extra virgin eļļa
20 g aveņu etiķis (vai cits līdzīgs)
3-4 ēd.k sojas mērce (garšojiet)
1 tejk. medus (5 g)
10 g sezama sēkliņas
Zaļumi
Pagatavošana
1. Baklažānu sagriež strēmelītēs- liek bļodā. Pievieno tāpat strēmelītēs smalki sagrieztu burkānu, izspiestus ķiplokus. Pannu ieeļļo ar 10 g eļlu un sakarsē to. Pannā liek baklažānu un burkānus un apcep .
2. Gurķus nomizo un ar papriku sagriež strēmelītēs, cherry uz pusēm.  Sajauc un noliek malā.
3. Atsevišķā trauciņā sajauc: atlikušo eļļu 10 g, aveņu etiķi, sojas mērci, sezama sēkliņas, chilli, medu. Visu sajauc un pievieno svaigajiem dārzeņiem.
4. Kad cepamie dārzeņi gatavi (nepārcepiet, lai paliek “kraukšķis), tos pievieno svaigajiem dārzeņiem.  Visu sajauc un pasniedz.
Uzturvērtība visai porcijai (1120 gr)   OB = 13,5 gr, OH = 61,6, T = 22 gr, Kcal = 475
Uzturvērtība 1/2 porcijai OB = 6,8 gr, OH = 30,8 gr, T = 11 gr, Kcal = 238
Uzturvērtība 100 gr
OB = 1,2 gr
OH = 5,5 gr
T = 1,9 gr
Kcal = 42,4