Tuncis_turku_zirni_darzeni_1Sastāvdaļas:
200gr turku zirņi
3 olas
500 gr olu baltumi (vai vēl 8-10olas)
4 bundžiņas sasmalcināts tuncis savā sulā
532gr brokolis
1 gab (282gr) cukini
100gr puravs
150gr paprika
Pagatavošana: iepriekšējā vakarā iemērc turku zirņus. Otrā dienā tos izvāra, atdzesē, sablenderē tos kopā ar olu baltumiem, dārzeņiem, tunci, pievieno garšvielas un liek cepties formiņās, kādas nu kuram labāt tīk. Cep ~170-180 grādos, kamēr gatavs.
Pasniedzu ar seleriju-kolrābja-burkānu-puravu salātiem un plūmju mērcīti.
Uzturvērtība 100gr:
OB=7,7gr
OH=2,7gr
T=0,6gr
Kcal= TIKAI 51!!!