Kad ir ogu  un augļu laiks, tad gribas tās izmantot katru dienu, daudz un visur. Un pat kārtīgā pusdienreizē!
Sastāvdaļas
100 g dabīgais jogurts
100 g kefīrs (vai tikai jogurts, vai tikai kefīrs arī var būt)
2 ēd.k (30 g) čia sēklas
Saldinātājs pēc izvēles ( 20 g medus būs papildus 63 kcal, 30 g būs papildus 94 kcal)
100 gr avenes
100 g persiki (vai jebkuri citi augļi/ogas)
15 g rieksti (valrieksti)
Pagatavošana
1. Sajauc kefīru ar jogurtu. Pievieno medu (vai saldinātāju) un čia sēklas. Liek ledusskapī uz ~ 1h. Izņem, samaisa un liek atpakaļ līdz rītam.
2. Liek traukā 1/3 uzbriedušo jogurtu, pusi no augļiem/ogām (es persiku sablendēju, avenes atstāju veselas), pārkaisa ar 1/3 no  riekstiem.
3. Liek atkal pa virsu  otru trešdaļu no jogurta  ar sēklām, ogas, riekstus.
4. Pa virsu atlikušo jogurtu un riekstus.
Labu apetīti!
Uzturvērtība visai porcijai ( 445 g, ar saldinātāju 0 kcal) OB = 22,1 g, OH = 32,5 g, T = 23,7 g, Kcal = 448