Svaigie salāti ar arbūzu un Fetas sieru
Mani vilina arvien jaunas garšas un jauni kontrasti.
Sastāvdaļas
40 g kuskuss
100 g ūdens
Zaļumi: dilles, pētersīļi kinza, baziliks, piparmētras lapiņas
50 g salāti mix
100 g dzeltenais tomāts
100 g arbūzs
40 gr siers Feta (vai Dourblu, man ar Dourblu labāk patika)
15 g valrieksti
25 g balsamico mērcīte
Pagatavošana
1. Aplej kuskusu 30 gr ar 70 g verdošu ūdeni.
2. Sasmalcina zaļumus un sajauc ar kuskusu. Pievieno nedaudz sāli (atcerieties, ka siers sāļš), garšaugus, maltus piparus.
3. Traukā kārto salātlapas, pa virsu uzber kuskusu sajauktu ar zaļumiem, pārliek sagrieztu kubiņos arbūzu, Fetas sieru, valriekstus. Pārlaista ar balsamico mērcīti.
Uzturvērtība visai porcijai ( 500 g) OB = 13,5 g, OH = 63,4 g, T = 17,2 g, Kcal = 473
Atbildēt