Kādai īpašai dienai veltīta īpaša kūciņa. Ehh, jau  biju sailgojusies pēc kūciņu cepšanas!
Sastāvdaļas (16cm)
Biskvītiem

4 olas
200 g dabīgais jogurts
200 g ūdens
60 g kakao
35 g eritritols
Intensīvaīs saldinātājs (stēvija, un var izmantot tikai viena veida dsaldinātāju)
Vaniļas ekstrakts
1 tējkarote soda
125 g  milti  (man rīsu/kukurūzas/kviešu pilngraudu milti)
Sāls šķipsniņa
Violetajam krēmam
100 g upenes
100 g mellenes
12 g kukurūzas ciete
Saldinātājs
Baltajam krēmam
700 g kulinārijas biezpiens baltais
200 g krēmsiers “Philadelphia light”
100 g saldais krējums
Vanilīns
Pildījumam
200 g bumbieri
Kanēlis
2 ēd.k citronu sula
Saldinātājs
5 g želatīns
25 g ūdens
Baltajai glazūrai
60 gr baltā šokolāde
6 g eļļa
Dekoram
150 gr dažādas ogas
Pagatavošana
Cep 2 biskvītus
1. No 4 olām atdala olu baltumus. Sajauc visas sausās sastāvdaļa: miltus, kakao, cepamo pulveri un izsijā caur sietu.
2. Olu dzeltenumiem pievieno jogurtu, ūdeni, saldinātājus un sakuļ ar konditorejas slotiņu.
3. Sakultajai dzeltenumu masai pievieno sausās sastāvdaļas izsijājot vēlreiz!  tās caur sietu (tā biskvīts būs gaisigāks, jo izsijājot miltiem piekļūst skābeklis)
4. Olu baltumiem pievieno sāls šķipsniņu un sakuļ stingrās putās.
5. Pa trīs lāgiem pamazām pievieno olu baltumu pārējai sakultajai masai: uzmanīgi tos iemaisot ar lāpstiņu un maisot vienā virzienā (lai masa paliek “pufīga”)
6. Mīklu sadala 2 daļās un cep 2-us biskvītus. Izņem, atdzesē. Nogriež biskvītiem apaļo virskārtu,  “cepurīti” (man sanāca -63 g) un katru biskvītu pārgriež uz pusēm.
Sagatavo ogas
1. Ogas sablendē putrā un izspiež caur sietu, pievieno kukurūzas cieti, saldinātāju un vāra līdz masa sabiezē. Atdzesē.
Sagatavo bumbieru pildījumu
1. Aplej 5 gr želatīnu ar 25 g ūdens un uzbriedina.
2. Sagriež bumbierus mazos gabaliņos, pievieno saldinātāju un apvāra, lai tie kļūst mīksti.
3. Uzbriedināto želatīnu pievieno bumbieriem. Atdzesē.
Sagatavo balto krēmu
1. Saputo 100 g saldo krējumu. Pievieno kulinārijas biezpienu, Philadelphia krēmsieru, saldinātāju un vanilīnu.
2. Atliek atsevišķā traukā 300 g no baltā krēma. Tam pievieno atdzesētās savārītas ogas. Kārtīgi izmaisa un liek trauciņā vai pilda konditorejas maisā un noliek ledusskapī.
3. Pārējo balto krēmu pilda konditorejas maisā.

Biskvītu piesūcināšanai: 60 g salda, stipra kafija
Laiks gatavot torti
1. Uz tortes pamatnes liek pirmo no četriem biskvītiem. Piesūcina ar saldu kafiju (15 g). Apkārt apliek konditorejas savelkamo riņķi, bet pa iekšpusi liek acetāta plāksni, kuru augšmalā sastiprina.
2. Uz pirmā biskvīta ar konditorejas maisiņa palīdzību gar malām izspiež krēmu (150 gr), pa vidu atstājot tukšu vidiņu, kurā liek 1/2 (100 g) savārītos bumbierus. Pa virsu bumbieriem uzklāj baltā krēma kārtu (100 g). Izlīdzina ar mazo tējkaroti.
3. Liek krēmam virsū  otro biskvītu. Piesūcina to ar saldu kafiju (150 g) Klāj uz tā balto krēmu  (200 g), izlīdzina.
4. Liek pa virsu trešo biskvītu un piesūcina ar kafiju. Apkārt izspiež balto krēmu (150 g), pa vidu atstājot vietu bumbieriem. Virs bumbieriem plānā kārtiņā uzklāj atlikušo balto krēmu (100 g) un izlīdzina.
5. Pa virsu liek ceturto biskvītu, piesūcina ar kafiju. Pārklāj torti ar pārtikas plēvi un liek uz nakti ledusskapī sasūkties.
No rīta
1. Izņem torti, noņem metāla riņķi, acetāta plēvi.
2. Uz sāniem un pa virsu klāj violeto krēmu. Izlīdzina.
Gatavo balto glazūru
1.  Liek traukā balto šoko un ūdens peldē izkausē to. (Jāskatās, lai trauks neskar ūdeni!)
2. Pievieno eļļu, izmaisa.
3. Masu lej mazā konditorejas maisiņā.
4. Pēc tam nogriež maisiņam pašu galiņu (~ 1-2mm) un veido uz tortes malām šokolādes notecējumus.
5. Dekorē  ar ogām.
Uzturvērtība visai porcijai (2150 g)  OB = 185,4 g, OH = 250,1 g, T = 130,1 g, Kcal = 2996
Uzturvērtība 100 g
OB = 8,6 g
OH = 11,6 g
T = 6,1 g
Kcal = 139