Pildīta vistas fileja ar Ricottu un spinātiem
Vai vistas fileja jums šķiet vienmuļa un garlaicīga? Pavisam apnikusi? Šoreiz mazliet savādāk kā ierasti gatavota, tā ienesa atkal jaunas vēsmas mūsu ēdienkartē. Ļoti gardi, iesaku!
Sastāvdaļas
3 vistas filejas ( 600 g)
250 g svaigais siers Ricotta (6%, pērku maximā)
45 g 10% siers
50 g spināti
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
1. Vistas filejas pārgriež uz pusēm, apbārsta ar garšvielām un izklapē.
2. Ricottai pievieno spinātus, garšvielas un sablendē (ne galīgā putrā).Pievieno sarīvētu 10% sieru un sajauc vēlreiz.
3. Spināt Ricottu sadala uz 3 filej;am un izmantojot zobu bakstāmos sasprauž maliņas.
4.Apklāj formu ar folliju un liek formu cepeškrāsnī 180 grādos un ~ 30 minūtes. Noņem folliju un apbrūnina augšiņu.
Pasniedzu ar rutku-burkānu-ābolu salātiem ar jogurta-mārrutku mērcīti.
Uzturvērtība visai porcijai ( 945 g) OB = 181,3 g, OH = 9,5 g, T = 37,5 g, Kcal = 1056
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB=60,43 g, OH = 3,2 g, T = 12,5 g, Kcal = 352
Atbildēt