Vai vistas fileja jums šķiet vienmuļa un garlaicīga? Pavisam apnikusi?  Šoreiz mazliet savādāk kā ierasti gatavota, tā ienesa atkal jaunas vēsmas mūsu ēdienkartē. Ļoti gardi, iesaku!
Sastāvdaļas 
3 vistas filejas ( 600 g)
250 g svaigais siers Ricotta (6%, pērku maximā)
45 g 10% siers
50 g spināti
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
1. Vistas filejas pārgriež uz pusēm, apbārsta ar garšvielām un izklapē.
2. Ricottai pievieno spinātus, garšvielas un sablendē (ne galīgā putrā).Pievieno sarīvētu 10% sieru un sajauc vēlreiz.
3. Spināt Ricottu sadala uz 3 filej;am un izmantojot zobu bakstāmos sasprauž maliņas.
4.Apklāj formu ar folliju un liek formu cepeškrāsnī 180 grādos un ~ 30 minūtes. Noņem folliju un apbrūnina augšiņu.
Pasniedzu ar rutku-burkānu-ābolu salātiem ar jogurta-mārrutku mērcīti.
Uzturvērtība visai porcijai ( 945 g) OB = 181,3 g, OH = 9,5 g, T = 37,5 g, Kcal = 1056
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB=60,43 g, OH = 3,2 g, T = 12,5 g, Kcal = 352