Ik pa laikam atgriežos pagātnē…Pie Uncle Bens..bet savā versijā…:)
Sastāvdaļas ( 4 porcijām)
2 vistas filejas (350 g)
1 liela paprika (190 g)
1 sīpols (120 g)
4-5 ķiploka daiviņas (15 g)
1 mazs kabacis (300 g), var nelikt, bet pielikt otru papriku
60 ml  sojas mērce
150 g konservēti ananāsu gabaliņi
250 g tomātu pasta (Primo Gusto, 1/2 no iepakojuma, pērku RIMI)
5 g elļa
Pagatavošana
1.Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos un liek pannā apcept (5 g eļļas). Pa to laiku strēmelītēs sagriež papriku, cukini, sasmalcina sīpolu un ķiploku.
2. Vistas filejai pievieno sojas mērci, papriku, kabaci, sīpolu, ķiplokus. Garšvielas pēc izvēles.
3. Kad vistas fileja un dārzeņi gatavi, pievieno ananāsu gabaliņus un tomātu pastu. Visu samaisa un vēl pāris minūtes sautē.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1435 g) OB = 97,2 g, OH = 79,3 g, T = 13,9 g, Kcal = 792,4
Uzturvērtība 1 porcijai OB = 24,3 g, OH = 19,8 g, T = 3,5 g, Kcal = 198
Uzturvērtība 100 g
OB = 8,4 g
OH = 6,9 g
T = 1,2 g
Kcal = 69
Pasniedzu ar jasmin rīsiem: izvāra vienu paciņa jasmin rīsu ( 125 g, 2 porcijām), izber katliņā, pievieno garšaugu sāli, kurkumu,  izsautētus zaļos zirnīšus  (50 g) un piesit vienu olu: maisot karsē, līdz ola savelkas ar rīsiem. Rīsus sadala 2 vienādās daļās, liek mazās bļodiņās, pieblietē un pēc tam izgāž uz šķīvja. Pārlej ar vistas filejas saldskābo mērci 250 g.
Viena porcija ar 1/2 no rīsiem un 1/4 daļu no mērces g mērci: OB = 34,7 g, OH = 71,1 g, T = 7,5 g, kcal = 485